Opis forum
Proponuje 16 zespołow rozpisac po kolei wg sily i podzielic na 4 grupy:
- grupa A - 1 miesjce z listy, 5, 9, 13
- grupa B - 2, 6, 10, 14
- grupa C - 3, 7, 11, 15
- grupa D - 4, 8, 12, 16
Grupa A - dwa mecze: dom/wyjazd
kol1: 9-1, 13-5
kol2: 1-13, 5-9
kol3: 5-1, 9-13
kol4: 9-1, 5-13
kol5: 13-1, 9-5
kol6: 1-5, 13-9
Po 2 zespoly z kazdej grupy utworza pary:
1/4 - dwa mecze: dom/wyjazd
I. grupa B2 - grupa A1
II. grupa A2 - grupa B1
III. grupa D2 - grupa C1
IV. grupa C2 - grupa D1
1/2 - dwa mecze: dom/wyjazd
A. mecz I. - mecz III.
B. mecz IV. - mecz II.
O III miejsce - 1 mecz
przegrany B. - przegrany A.
Final - 1 mecz
zwyciezca A. - zwyciezca B.
Taka jest moja propozycja.
Mam nadzieje ze skorzystasz z mojej propozycji, gdyz sily zostana rozlozone rownomiernie na grupy jak rowniez pozniejsze fazy sa tak rozpisane ze zespoly z grup moga spotkac sie dopiero w meczu o III lub w finale.
Przy rownej liczbie sily wtedy decyduje kolejnosc alfabetyczna -> nazwa klubu.
Ostatnio edytowany przez Trojan (2009-10-30 12:36:32)
Gość
jak pisał że jeszcze 3 zespoły to brakowało, a teraz juz jest
Rozumiem, ja wliczylem wszystkich wpisanych na forum i dlatego wczesniej mi wyszlo 16. Popieram twoja decyzje. Jesli podchodza do tego w ten sposob to pewnie ich mecze konczyly by sie WALKOWERAMI. Najwazniejsza jest zabawa i rywalizacja. Mam nadzieje ze nie bedzie walkowerow.
Ostatnio edytowany przez Trojan (2009-10-31 08:38:21)
Ty ustalasz rozgrywki, to byla tylko moja propozycja. Zobaczymy w trakcie rozgrywek. Na koniec przeanalizujesz sobie. Polecam zwrocic uwage na grupe A i D.
Moj zapis rownowazyl sily w danej grupie. Teoretycznie grupa A byla najsilniejsza, ale matematycznie roznice w kazdej grupie byly podobne. Przeanalizuj sobie ze przy twoim zapisie w grupie A graja zespoly najsilniejsze i najslabsze. Jest duza rozbieznosc miedzy tymi zespolami. Natomiast w grupie D graja zespoly zbilozne silowo do siebie. Czyli krotko mowiac najwieksze roznice sa w grupach A i D.
Juz wyslalem zaproszenie na mecz w mojej grupie B
Gość
Może ustalmy terminy do kiedy gospodarz ma wysyłać zaproszenie i do kiedy gość musi przyjać.. bo mysle ze nikt treningu stracić nie chce.